De 26-jarige Aline uit Gingelom wil jongvolwassenen met haar kledinglijn de kracht geven om ambitieus te zijn en te blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
De 26-jarige Aline uit Gingelom wil jongvolwassenen met haar kledinglijn de kracht geven om ambitieus te zijn en te blijven. © Aline Timmermans

Aline (26) lanceert eigen, gloednieuwe kledingcollectie: “Ik wil leeftijdsgenoten de vrijheid geven om zichzelf uit te drukken”

GingelomAfgelopen zomer stampte Aline Timmermans (26) uit Gingelom nog haar eigen streetwear merk ‘Leveld’ uit de grond. Nu is ze alweer terug met haar eigen kledingcollectie. Daarin zet ze voor zowel vrouwelijke als mannelijke jongeren een nonchalante sport- of streetlook centraal, maar behoudt ze ruimte om met de kledingstukken te experimenteren. “Jongeren moeten ambitieus kunnen zijn, zelfzeker in het leven staan, en zelfs de kans krijgen om een nieuwe start te maken. De eerste stap om dat te doen? Via je outfit”, lacht Aline. 

 1. Zomer in Limburg! Jongeren vinden afkoeling in openluchtbad Kapermolen
  Hasselt

  Zomer in Limburg! Jongeren vinden afkoeling in openlucht­bad Kapermolen

  Het prachtige weer van dit weekend heeft gezorgd voor heel wat zomer- en waterpret in Limburg. Zo deden de zwembaden gouden zaken. Bij zwembad Kapermolen in Hasselt hebben ze allerminst spijt gehad van hun beslissing om op 1 mei al de deuren van het buitenzwembad te openen. Heel wat jonge gezinnen, jongeren en speelvogels zochten en vonden er verkoeling. Ook in LAGO Pelt was de zwemvijver nu al geopend en kwam er veel volk opdagen. Verder waren er ook heel wat terrasjesgangers in de Noord-Limburgse hotspot. Momenteel wordt er gewerkt aan de Paalse Plas en aan de Sahara in Lommel mag je niet meer zwemmen, maar de Limburgers hebben duidelijk frisse alternatieven gevonden.
 1. Resultaten verkennend onderzoek gekend: zowel PFAS-verontreiniging in grond als in water aan oefensite brandweerkazerne Landen
  PREMIUM
  Landen

  Resultaten verkennend onderzoek gekend: zowel PFAS-verontrei­ni­ging in grond als in water aan oefensite brandweer­ka­zer­ne Landen

  Sinds de zomer van 2021 is de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij OVAM bezig met onderzoek op risicolocaties die PFAS-verontreiniging kunnen bevatten. Zo gebeurde dat ook voor de oefensite van de brandweerkazerne aan het Slachthuisplein in Landen. Daar blijkt wel degelijk sprake van verontreiniging in het vaste deel van de aarde én het grondwater.