thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Wat als ... jouw partner gek is op dieren en jij er een hekel aan hebt?

De vonk is definitief overgeslagen, jullie moeten - vaak als als enigen - lachen om elkaars moppen en kunnen uren praten over die gemeenschappelijke interesses. Toch is er één obstakel: de hond/kat. Hij of zij is gek op viervoeters, terwijl jij al de kriebels krijgt als je nog maar een kat hoort miauwen. Hoe los je dat op? 

16 reacties

 • Krysia ostrega

  4 jaar geleden
  Wat een onzin,iedereen leeft zoals hij of zij wil leven ..maar ben het echt beu gehoord van mensen met honden en katten,je bent een dierenhater , terwijl dit helemaal niet waar is!Ik hou van de natuur ,en van dieren! Maar mensen zonder dieren in huis ,zijn zeker geen koele mensen ,goede mensen zijn ook trouw! Mijn keuze is geen honden en katten in mijn huis,het stinkt enorm!Er zijn mensen die slapen met hun dieren ,awel dat is ziek!
 • bryan de ceuster

  5 jaar geleden
  Is dat niet één van de eerste dingen die je bespreekt en waardoor je bepaalt of je een relatie wil of niet? Da's zoiets als "Wat als jij kinderen wil en je partner niet?" Awel, dan begin je gewoon best niet aan een relatie. Hetzelfde geldt voor het liefhebben van dieren.
 • marie-claire de bosscher

  5 jaar geleden
  altijd voor het dier kiezen, nooit voor de mens ! enkel dieren zijn trouw en liefdevol, mensen zijn dat niet...
 • Rob Hoek

  5 jaar geleden
  Geloof me maar maar ik heb aantal vrouwen gehad en dat waren echt dierenhaters en dat werd echt niets. Die vrouwen werden gewoon jaloers en krijg je dan te horen de hond weg of ik ben weg. Wat denk jezelf sorry dames maar mijn viervoeter gaat echt voor hoor. Dierenhaters zijn echt kil en afstandelijk.
 • Bertrand Vandemeulebroucke

  5 jaar geleden
  Bij mij maken mensen die tegen dieren zijn geen enkele kans.