Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Waarom 'crocooning' de trend van dit najaar wordt

Meer dan de helft van de Belgen maakt dit najaar tijd voor creatieve hobby's. Daarom kroonden experts crocoonen, een samentrekking van creatief cocoonen, tot dé najaarstrend. Dat heeft de Consumeter, de intelligente consumentenbarometer van Kapaza.be, aangetoond.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. COLUMN. Vera en haar zoontje vluchtten uit Oekraïne: “Mijn koffer met 20 kilo kleren is al een maand onderweg’’

  COLUMN. Vera en haar zoontje vluchtten uit Oekraïne: “Mijn koffer met 20 kilo kleren is al een maand onderweg’’

  Vera Gruzova (34) is een alleenstaande mama en mindfulnesstrainer uit het Oekraïense Odesa. Begin maart vluchtte ze met haar zoontje David (bijna 5) naar België, haar moeder en broer bleven achter. Deze week beslist Vera dat ze haar appartement in Odesa definitief vaarwel zegt. Maar of ze haar hele inboedel ooit nog zal terugzien, is maar de vraag. “Dat ik Davids nieuwe, prachtige bedje uit elkaar moet laten halen, is enorm emotioneel.”