Vrouw ontmaskert huidziekte in emotionele video

Normaal verschuilt Cheri zich achter een laag make-up, niet zozeer uit ijdelheid, maar wel omdat mensen anders niet verder lijken te kijken dan de bizarre huidziekte die haar lichaam tekent. In een emotionele video ontbloot ze haar gelaat en vertelt ze openlijk over hoe vitiligo haar leven ingrijpend veranderde.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. “Veel patiënten schoppen hun partner letterlijk het bed uit”: wat is het rusteloze-benensyndroom en wat kan je eraan doen?
  PREMIUM
  22

  “Veel patiënten schoppen hun partner letterlijk het bed uit”: wat is het rusteloze-benensyn­droom en wat kan je eraan doen?

  Alsof mieren onder je huid lopen, je elektrische schokjes krijgt of je benen in brand staan. Er zijn vele manieren om het rusteloze-benensyndroom (restless legs syndrome of RLS) te beschrijven, dat liefst 10 à 12 procent van de bevolking ’s nachts wakker zou houden. Wat is de oorzaak ervan en hoe kom je ervan af? Maak kennis met een weinig bekende aandoening, met soms verregaande gevolgen.
 3. De eed die elke vrouw zou moeten afleggen

  De eed die elke vrouw zou moeten afleggen

  In de strijd tegen absurde schoonheidsidealen kunnen we wellicht ons hele leven lang magazines, Hollywood of Photoshop met de vinger blijven wijzen. De enige manier om écht iets te veranderen, is door te beginnen bij jezelf en de mate waarin jij het aan je hart laat komen. Ben je de frustraties over je eigen lichaam, de dagelijkse overdosis "perfectie" of de vijandigheid onder vrouwen ook zo beu? Dan is het dringend tijd om deze eed af te leggen.