Nu moeten we ons nog beperken tot videocalls om onze familie en vrienden te zien.
Volledig scherm
Nu moeten we ons nog beperken tot videocalls om onze familie en vrienden te zien. © Getty Images

Van kleinkind knuffelen tot garnaalkroketten eten aan zee: hier kijken jullie het meest naar uit

Nu de exitstrategie van ons land is bekendgemaakt, mogen we stilaan beginnen dromen van ons leven na corona. Wat is het eerste dat jij gaat doen, eens de maatregelen zijn weggevallen? We stelden die vraag en kregen massaal reactie. Met stip op nummer één: familie en vrienden opzoeken. 

4 reacties

 • Theo Schuermans

  2 jaar geleden
  Ik wil heel dringend onze kinderen en kleinkinderen terug in levende lijve terugzien, het is ondertussen al bijna acht weken geleden dat we ze nog eens gezien hebben. En ondertussen zijn er al vier van jarig geweest, dus we hebben wat in te halen, tenminste wanneer de ministers hun fiat geven.
 • WILFRIED DE WILDE

  2 jaar geleden
  Zoals men kan zien zijn werken, cultuur en sport het laatste wat de bevolking zich wenst. Misschien eens tijd om subsidies voor sport en cultuur te herbekijken.
 • Nathalie Coquerelle

  2 jaar geleden
  Eens terug weggaan met de mobilhome. Zou dit ook mogen vanaf 11 of 18 mei.?
 • Charlotte De greef

  2 jaar geleden
  Mijn minnaar terugzien en lekker lang vrijen. En mijn vrienden terugzien en gaan winkelen in een stad waar alles weer open is.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. De prijs van een kinderwens: steeds meer vrouwen laten hun eitjes invriezen. Prof legt uit hoe en wat het kost
  PREMIUM

  De prijs van een kinderwens: steeds meer vrouwen laten hun eitjes invriezen. Prof legt uit hoe en wat het kost

  Je kansen om kinderen te krijgen ‘bewaren’ door je eitjes in te vriezen: ‘social freezing’ heet dat. Steeds meer vrouwen gebruiken de techniek om hun biologische klok te omzeilen. Hoe werkt het, wat is het kostenplaatje en welke risico’s zijn eraan verbonden? Prof. Diane De Neubourg beantwoordt alle praktische vragen. “Er zijn vrouwen van 38 jaar oud die nog een flinke portie gezonde eitjes hebben. Evengoed zijn er vrouwen van 33 die er al heel wat minder goed voor staan.”