thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Van Get Ready tot geitenkaas: hoe onze leeftijd bepaalt wat we leuk vinden

Die poster van The Backstreet Boys hangt vandaag waarschijnlijk niet meer in je slaapkamer. Of je bent intussen dol op de olijven die je vroeger niet lustte. Onze leeftijd bepaalt met andere woorden wat we leuk vinden. Van samenwonen met vrienden tot luisteren naar Beyoncé: deze datingapp vat in mooie grafiekjes concreet samen hoe onze interesses opschuiven met onze leeftijd. 

2 reacties

 • Louis Bouduin

  5 jaar geleden
  Ik was op mijn zestiende een Stones fan, en dat ben ik nog. Ik hield toen minder van de Beatles en dat doe ik nog. Beyoncé en Tina Turners dezer dagen gingen zowel toen als nu ijskoud aan mij voorbij. Het enige dat verandert is, was dat ik heel wat jaren een verwoed Humo lezer was en daar nu spijt van heb.
 • Marlies Schoefs

  5 jaar geleden
  Totaal niet ik ben 58luister will Tura maar ook rammstein
 1. EXCLUSIEF. Metejoor over de roddels en de roem. “Om mijn partner te zijn heb je heel veel geduld nodig”
  PREMIUM

  EXCLUSIEF. Metejoor over de roddels en de roem. “Om mijn partner te zijn heb je heel veel geduld nodig”

  “De negativiteit raakt me. Maar hij raakt m’n familie en gezin nog harder.” Ex-leraar Joris Van Rossem (32) vult als Metejoor dit jaar het Sportpaleis. Maar z’n sprookje heeft scherpe randen. De Kempense knuffelbeer vertelt wat de roddels over ontrouw met zijn relatie doen en hoe de roem haar klauwen in elk deel van zijn leven zet. “Wat mijn vriendin doet voor mij, dat zou ik niet kunnen.”
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 1. INTERVIEW. Het geheim van acteurskoppel An Miller en Filip Peeters voor 25 jaar liefde: “Wij zijn géén stabiel gezin”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Het geheim van acteurskop­pel An Miller en Filip Peeters voor 25 jaar liefde: “Wij zijn géén stabiel gezin”

  In de nieuwe reeks ‘Assisen’ staan ze recht tegenover elkaar in de rechtbank. Thuis durven de meningen van acteur Filip Peeters en actrice An Miller net zo hard te botsen. Het koppel is spaarzaam met dubbelinterviews, maar wij krijgen een intieme blik op hun kwarteeuw samen. Op hun zeldzame, explosieve, maar ook nuchtere liefde. “Elk koppel kent periodes waarin er minder aantrekking is.”