Flo Windey.
Volledig scherm
PREMIUM
Flo Windey. © Kristof Ghyselinck

Van gênante blunders tot seks en gekke roddels: radiopresentatrice Flo beantwoordt 9 stoute vragen

Radiopresentatrice Flo Windey (26) is op weekavonden te horen op Studio Brussel. In haar eigen YouTube-reeks ‘faqda’ stelt ze elke week vragen die niemand anders durft te stellen. Hoog tijd om bij haar hetzelfde te doen. De grootste bedblunder, de zwoelste vakantieliefde of de bizarste plek waar ze seks had? De spontane Flo mijdt de onderwerpen niet. “Op reis iemand binnendoen? Zeker. Maar ik ga wel alleen naar huis.”

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. De gezonde gewoontes van Metejoor. “Als iedereen nu zou zeggen ‘die Metejoor trekt op niks’, zou ik wel crashen”
  PREMIUM

  De gezonde gewoontes van Metejoor. “Als iedereen nu zou zeggen ‘die Metejoor trekt op niks’, zou ik wel crashen”

  Joris – Metejoor – van Rossem (31) bracht zijn debuutalbum ‘Metejoor’ uit en domineert al enige tijd onze hitlijsten. Zo kreeg hij op de MIA’s maar liefst drie prijzen. Ook deze zomer belooft dat niet anders te zijn. Toch gaat er een gevoelig man schuil achter al die catchy songs. Journaliste Roxanne Wellens sprak hem onlangs uitvoerig over de liefde, ADHD en de drang om iedereen te pleasen. “Sinds ik muziek maak, probeer ik me nooit nog door angst te laten tegenhouden.”
 3. 3 mannen over hun onzekerheden. “Ook wij zijn bezig met ons uiterlijk, maar we komen er minder mee naar buiten”

  3 mannen over hun onzekerhe­den. “Ook wij zijn bezig met ons uiterlijk, maar we komen er minder mee naar buiten”

  Wie het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ kijkt, kan er niet omheen. De ene spierbundel is nog strakker dan de anderen. Mannen met een gewoon lijf vallen er duidelijk uit de boot. Omdat de bodypositivity-beweging aan mannelijke zijde nog flink achterloopt, praten we met drie Vlamingen over hun zelfbeeld. Wat vinden Glenn (27), Phisanou (34) en Gyan (23) van hun benen, biceps en (bier)buikje? “Je zal nooit een foto vinden van mij in een bloot bovenlichaam. Veel te ongemakkelijk.”