Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Solliciteren, huren of meer loon? Zo leer je jezelf profileren zonder arrogant over te komen

Eigen lof stinkt? Blijkbaar niet. Wie ergens wil geraken in het leven, moet af en toe kiezen voor de schijnwerpers. Maar hoe doe je dat als je bescheiden bent? En hoe vermijd je dat je overkomt als opschepperige blaaskaak? “Het is balanceren op een slappe koord: zoek een evenwicht tussen het uiten van competenties en likeable zijn.” 

1 reactie

  • Geert Polders

    2 jaar geleden
    Is toch gekend dat als je carrièrist bent en de top mikt je goed met je ellebogen moet kunnen spelen, altijd onaangenaam overkomen, roepen dat iedereen het hoort, Altijd praten met de hoogste in de hiërarchie want al de rest brengt niks op, altijd de laatste het werk verlaten en laten weten dat je 24/24 bereikbaar bent. Ach iedereen heeft er toch zo een paar in het bedrijf of niet?
  1. Nog 2.436 te gaan: Deze Vlamingen willen élke straat van hun stad afwandelen. “Ik heb al veel schatten ontdekt”

    Nog 2.436 te gaan: Deze Vlamingen willen élke straat van hun stad afwandelen. “Ik heb al veel schatten ontdekt”

    Tijdens de pandemie ontdekten we de schoonheid van onze eigen streek. Maar steeds meer mensen gaan nog een stapje verder: zij willen elke straat en steeg van hun gemeente of stad afvinken. Zo ook Niel (40), Céline (35) en Boudewijn (47): zij vertellen hoe ver ze staan met hun uitdaging en wat het hen al gebracht heeft. “Ik heb er intussen vrede mee dat ik veel straten dubbel zal moeten doen.”