Billie Eilish.
Volledig scherm
Billie Eilish. © Billie Eilish

Popster Billie Eilish onder vuur voor queerbaiting. Wat is het en waarom wordt ze ervan beschuldigd?

Popster Billie Eilish (19) wordt na een Instagrampost beschuldigd van queerbaiting: hinten op LGBTQ+-representatie, zonder die effectief door te voeren. In het geval van Eilish wordt ze verweten haarzelf voor te doen als deel van de LGBTQ+-gemeenschap, om fans uit die gemeenschap te krijgen. De oproer ontstond nadat ze “Ik hou van meisjes” onder een van haar foto’s had gezet. 

  1. De verschillende soorten DNA-tests: wat kosten die en word je er wijzer van? “Het commercieel belang van de aanbieder is meestal groter dan het nut”
    PREMIUM

    De verschil­len­de soorten DNA-tests: wat kosten die en word je er wijzer van? “Het commerci­eel belang van de aanbieder is meestal groter dan het nut”

    Onbekende neven, hét bewijs dat je afstamt van een beroemdheid, willen weten waar je roots liggen of zekerheid over wie je vader (niet) is: er zijn zoveel redenen waarom je jouw DNA zou willen laten onderzoeken. En bijna evenveel bedrijven die DNA-testen aanbieden. Welke test moet je kiezen, hoeveel kost dat en wat kom je ermee te weten? Onze journaliste probeerde er één uit om een familiemysterie op te lossen. Twee experten zetten de puntjes op de i.