Instagram @skittles
Volledig scherm
© Instagram @skittles

Paniek op Twitter nu blijkt dat alle Skittles-snoepjes hetzelfde smaken

Een artikel op de site van de National Public Radio (NPR) heeft lichte ‘paniek’ veroorzaak op sociale media. Er wordt namelijk uitgelegd dat Skittles, maar bijvoorbeeld ook M&M’s en gummybeertjes, allemaal dezelfde smaak hebben. Onze hersenen maken ons simpelweg wijs dat ze anders smaken doordat het kleuren met bepaalde smaken associeert.

0 reacties

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. “Met dit koppel willen Sieg en ik wel een nacht doorbrengen.” De stoute kantjes van Q-dj Maureen Vanherberghen
  PREMIUM

  “Met dit koppel willen Sieg en ik wel een nacht doorbren­gen.” De stoute kantjes van Q-dj Maureen Vanherberg­hen

  Q-dj Maureen Vanherberghen (35) komt haar lief Sieg De Doncker nu ook tegen op de set van ‘Familie’. Gezellig, al heeft de schone deerne best wat aanbidders, bekent ze ons in deze rubriek waarin we BV’s stoute vragen stellen. Van schattige tot stoute. Toch zijn er maar twee andere mensen met wie ze, sámen met Sieg, nog het bed zou willen delen. “Hoe ouder we worden, hoe minder Sieg en ik jaloers zijn.”