Nathalie Samain
Volledig scherm
PREMIUM
© Nathalie Samain

Nora Gharib (28) over haar (on)gezonde gewoontes: “De enige groenten die ik eet, liggen op mijn diepvriespizza”

“Zelfs als mijn benzinetank op nul staat, stress ik niet. En wat dan nog als we stilvallen? Dan gaan we aan de kant staan en worden we weggetakeld.” Actrice Nora Gharib (28) heeft — letterlijk — een nuchtere kijk op het leven. Nadat ze faam maakte met ‘K3 zoekt K3' en een rol in ‘Patser’ kreeg, presenteerde ze ‘Blind gesprongen’, waar vijf Vlamingen een carrièreswitch maken. Zij vertelt ons over haar gezonde gewoontes: een minimum aan sport en stress, een maximum aan sushi en bidden. “Ik probeer gewoon een goed mens te zijn.”

  1. Kan jij ook geen ‘neen’ aanvaarden? Psycholoog legt uit hoe dat komt en wat je eraan kan doen

    Kan jij ook geen ‘neen’ aanvaarden? Psycholoog legt uit hoe dat komt en wat je eraan kan doen

    Een foto posten en minder likes krijgen is (geef maar gewoon toe) nooit leuk. Een idee pitchen op het werk en meteen een ‘njet’ krijgen, ook niet. Na vijf toffe dates terug in de single-pool vallen, omdat je date ‘het toch niet ziet’, is ronduit een kleine nachtmerrie. Bang voor afwijzing? Dat zijn we allemaal. Psycholoog Leslie Hodge van praktijk Strong Mind legt uit waarom we ‘nee’ niet graag horen en geeft concrete tips om met afwijzing om te gaan.
  2. Actrice Nora Gharib was ooit schoonheidsspecialiste: dit zijn haar 4 favoriete beautylooks (en zo creëer je ze)

    Actrice Nora Gharib was ooit schoon­heids­spe­ci­a­lis­te: dit zijn haar 4 favoriete beauty­looks (en zo creëer je ze)

    Actrice en Tv-presentatrice Nora Gharib (28) siert dit weekend op de cover van NINA. Ze praat voluit over haar leven na de scheiding en haar plannen voor de toekomst. Voor ze het grote scherm veroverde, startte ze haar carrière als schoonheidsspecialiste. Dat ze nog altijd de kneepjes van het vak kent, toont ze met haar vier favoriete beautylooks. En ook de cover look staat erbij. “Make-up hoeft niet moeilijk te zijn.”