Primark
Volledig scherm
© Primark

Modeketens springen op de menopauze: Primark lanceert speciaal ondergoed “tegen opvliegers”

Steeds meer bedrijven spelen in op de noden van vrouwen in hun overgangsfase. Retailer Primark is de nieuwste die mee op de kar springt, ditmaal met nachtkleding en ondergoed specifiek ontworpen om zweten te verminderen. De nieuwe lijn zou twee jaar lang getest en bijgestuurd zijn.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Deze remedie verlost vrouwen in menopauze van bijna alle klachten, maar blijft taboe. Prof: “Nochtans goedkoop én veilig”
  PREMIUM

  Deze remedie verlost vrouwen in menopauze van bijna alle klachten, maar blijft taboe. Prof: “Nochtans goedkoop én veilig”

  Als vrouw breng je een derde van je leven door in de menopauze, gekweld door klachten als vermoeidheid, vapeurs en een lager libido. Het straffe is: bijna 8 op de 10 vrouwen kunnen die klachten makkelijk behandelen, maar ze kennen de remedie niet. Prof. Herman Depypere verheldert de heil van hormoonsubstituten: ze zijn goedkoop, effectief én veilig. “Vrouwen nemen slaapmiddelen, antidepressiva, cholesterolverlagers en botbeschermers, terwijl één lage dosis hormonen veel zou oplossen.”