Primark
Volledig scherm
© Primark

Modeketens springen op de menopauze: Primark lanceert speciaal ondergoed “tegen opvliegers”

Steeds meer bedrijven spelen in op de noden van vrouwen in hun overgangsfase. Retailer Primark is de nieuwste die mee op de kar springt, ditmaal met nachtkleding en ondergoed specifiek ontworpen om zweten te verminderen. De nieuwe lijn zou twee jaar lang getest en bijgestuurd zijn.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Betere seks, geen urineverlies: waarom je als vrouw je bekkenbodem moet trainen. “Doe deze oefening 3 keer per dag”
  PREMIUM

  Betere seks, geen urinever­lies: waarom je als vrouw je bekkenbo­dem moet trainen. “Doe deze oefening 3 keer per dag”

  Maar liefst zes op de tien Belgische vrouwen ervaren bekkenbodemproblemen. Het is de reden waarom je als (jonge) vrouw ongewild urine of stoelgang verliest, of pijn hebt bij het vrijen. Tijdens deze Wereld Continentie Week legt specialist dr. Hedwig Neels uit hoe je je bekkenbodem traint voor minder ongemakken down there. “Veel vrouwen hebben de neiging om onbewust hun bekkenbodemspieren continu op te spannen. Dat geeft net zo goed problemen.”