Britney Spears - Jonas - Michael - Dylan - Anissa.
Volledig scherm
PREMIUM
Britney Spears - Jonas - Michael - Dylan - Anissa. © rv

“Mensen beginnen Britney eindelijk serieus te nemen”: 4 superfans scharen zich achter #FreeBritney

Britney Spears (39) heeft zich voor het eerst openlijk uitgesproken in de rechtbank tegen de bewindvoering van haar familie. Daarbij gaf ze een aantal pijnlijke details vrij: ze geeft toe dat ze diep ongelukkig is omdat ze niks te zeggen heeft over haar eigen leven. Ze mag zelfs niet kiezen of ze nog kinderen wil. Haar fans staan op de barricades en eisen luider dan ooit dat er een einde komt aan de ‘platwalsing’ door haar vader, Jamie Spears. Ook deze vier fans trekken aan de alarmbel. “Er zijn twee Britneys. De ene zet bizarre filmpjes op Instagram als protest tegen haar lijden. De andere is lief, verlegen en timide.”

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.