Sofie*
Volledig scherm
PREMIUM
Sofie* © Greetje Van Buggenhout

“Jarenlang voelde ik me minder vrouw.” Sofie heeft inwaarts gekeerde tepels

Sofie* (39) heeft inwaarts gekeerde tepels, iets waar ze jarenlang mee worstelde. “Toen ik vijftien was, tipte de huisarts me om af en toe buiten in de koude te gaan staan, of er met ijsblokjes over te wrijven. Maar dat hielp niet.” Sofie was dan ook euforisch toen haar gynaecoloog haar als prille dertiger voorstelde om haar tepels naar buiten te brengen. Tevergeefs, bleek nadien. “De verpleegster vroeg me zelfs verwonderd of hij dat écht beloofd had.” 

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. Zo begin je de dag met minder spierpijn én minder stress: 4 yoga-oefeningen om in bed te doen tijdens het snoozen

  Zo begin je de dag met minder spierpijn én minder stress: 4 yo­ga-oefeningen om in bed te doen tijdens het snoozen

  Yoga bestaat niet alleen uit moeilijke posities waarvoor je erg lenig moet zijn. Op Internationale Yogadag deelt yogalerares Valerie Rousseau haar vier favoriete oefeningen die je gewoon in bed kunt uitvoeren. Handig, want yoga vermindert stress, verbetert je bloedcirculatie en levert je een soepel lichaam op. Een slimme toevoeging aan je ochtendroutine? Reken maar van yes.