Jan Vandevyver
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan Vandevyver

INTERVIEW. Ellemieke Vermolen (44) openhartig na de scheiding van Sergio Herman: “Ik ben weer klaar voor de liefde”

‘When life gives you lemons, make lemonade.’ Het is een van de lijfspreuken van Ellemieke Vermolen (44). Tien maanden na haar echtscheiding van topchef Sergio Herman (51), stáát de Nederlandse er weer helemaal. Boordevol plannen en goesting in nieuwe avonturen. NINA strikte haar voor een openhartige babbel. Over de zware eerste maanden, waar ze haar veerkracht vandaan haalt, hoe ze haar kinderen ondersteunt, en over de toekomst. “Er ligt nog een heel leven voor me.”

 1. Eerste lockdown had hun relatie nog deugd gedaan, maar huwelijk van Sergio Herman en Ellemieke Vermolen is nu voorbij
  PREMIUM
  Showbizz

  Eerste lockdown had hun relatie nog deugd gedaan, maar huwelijk van Sergio Herman en Ellemieke Vermolen is nu voorbij

  Sergio Herman (50) en zijn Ellemieke Vermolen (44) sluiten 2020 in mineur af. De chef-kok en de Nederlandse tv-ster gaan na een relatie van 13 jaar uit elkaar. Dat werd bevestigd aan de redactie van Dag Allemaal. Een donderslag bij heldere hemel, zeker aangezien er deze zomer nog geen vuiltje aan de lucht was. Of toch? Dit zijn de zaken die er op wijzen dat er al langer strubbelingen waren.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.