Nathalie Samain
Volledig scherm
PREMIUM
© Nathalie Samain

“Ik voel me een zombie als ik na 8 uur opsta.” Radiostem Sam De Bruyn over zijn liefde voor ijskoud douchen en padellen om 6 uur ’s morgens

“Waar ik het meest van schrok toen ik vroeg begon op te staan, was hoeveel tijd er vrijkwam.” Vandaag is de term ‘vroege vogel’ op het lijf geschreven van radiopresentator Sam De Bruyn, maar met zijn dag- en nachtritme was het lange tijd een pak minder goed gesteld. Een gesprek over eindeloos piekeren, koffie zetten als houvast, padellen om 6 uur ’s morgens en elke douchebeurt afsluiten met 30 seconden koud water. “Miljaar zeg, dat doet deugd!” 

 1. StuBru-stem Gloria Monserez (20) zoekt rust in haar hectische leven: “Soms slaap ik maar 4 uur. Dan huil ik gegarandeerd de volgende dag”
  PREMIUM

  Stu­Bru-stem Gloria Monserez (20) zoekt rust in haar hectische leven: “Soms slaap ik maar 4 uur. Dan huil ik gegaran­deerd de volgende dag”

  Gloria Monserez is pas twintig, maar toch al Ketnetwrapster, StuBru-stem en ambassadrice van De Warmste Week. Het maakt haar leven er niet minder hectisch op. “Mijn avonden zijn altijd anders. Ik ga bij mijn mama, mijn papa, mijn vriend of mijn vriendinnen. Niets ligt vast.” De jonge wervelwind voelt heel hard, en koestert elk gelukkig moment. Want ze ziet zichzelf niet voor eeuwig in de media werken. “Ooit ga ik weer studeren. Mijn vrienden lachen me uit als ik dat zeg. Maar ik méén het.”
 2. Zo leeft acteur en presentator Kürt Rogiers: “De geur van mijn vaders spaghetti doet me nog altijd denken aan de ochtenden van mijn jeugd”
  PREMIUM

  Zo leeft acteur en presenta­tor Kürt Rogiers: “De geur van mijn vaders spaghetti doet me nog altijd denken aan de ochtenden van mijn jeugd”

  “Ik herinner me nog het moment waarop ik als kind besefte dat het leven eindigt. Nu nog ben ik daardoor elke ochtend heel blij om weer wakker te worden.” Acteur en presentator Kürt Rogiers (50) werkt hard, maar leeft ook ten volle. Elke zondag bezoekt hij z’n ouders en elke ochtend groet hij zijn hond. Die eerste uren na het ontwaken, wanneer Kürts dochters nog slapen en hij op zichzelf focust, zijn levensbelangrijk voor hem. “Tijdens de lockdown was mijn ochtendritueel het eerste wat ik miste.”
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.