Aaron Blommaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Aaron Blommaert. © Greetje Van Buggenhout

‘Familie’-acteur Aaron Blommaert over zijn drukke agenda: “Zodra ik wakker ben, wil ik met nuttige dingen bezig zijn”

Nog maar 19 jaar is hij, maar ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert heeft zijn sporen al verdiend in de entertainmentwereld als acteur, zanger én radiopresentator. Jawadde. Het verrast dan ook niet dat hij iemand is die ’s ochtends vroeg opstaat en geen seconde kan stilzitten. “Ik chil graag eens een halve dag, maar ik voel me er snel schuldig over. Ik wil niet stilvallen. Mijn grootste schrik is dat op een dag alles zal stoppen. Bij elk project denk ik: wat zal het volgende zijn?” 

 1. Sofie (36) sloot vrede met haar lichaam. “Ik hoor vaak dingen als ‘je bent wel mooi voor een dikke vrouw’”

  Sofie (36) sloot vrede met haar lichaam. “Ik hoor vaak dingen als ‘je bent wel mooi voor een dikke vrouw’”

  Elke maand zetten onze collega’s van ‘Goed Gevoel’ een lezeres in de schijnwerpers die na een moeilijke periode vrede neemt met haar lichaam. Thuisblijfmama en influencer Sofie (36) omarmde haar extra kilo’s en strijdt nu voor een wereld waarin positief naar dikke mensen gekeken wordt. “Ik pas niet in de kuipstoeltjes van pretparkattracties. Ik heb moeite met terrasstoelen met een leuning. Telkens weer herinnert de maatschappij me eraan dat ik te dik ben.”
 2. Aaron Blommaert over de ‘Familie’-spin-off: "De kijker zal eindelijk Ravens geheim leren kennen"
  PREMIUM
  TV

  Aaron Blommaert over de ‘Familie’-spin-off: "De kijker zal eindelijk Ravens geheim leren kennen"

  'Familie' is met vakantie, maar de soapfans hoeven hun favoriete serie geen volledige zomer te missen. Op VTM GO kan je momenteel kijken naar 'Het geheim van Raven', een negendelige spin-off met Aaron Blommaert (18) in de hoofdrol. De acteur vertelt over zijn overvolle agenda voor deze zomer, over de driedubbele beenbreuk van een cameraman en over het lijk dat vandaag gevonden wordt in de reeks. “Sinds het debuut van mijn personage in ‘Familie’ hangt er rond Raven een waas van mysterie. Nu wordt duidelijk hoe dat komt."
 3. "Er zat iets in mij dat ik helemaal niet wilde, túúrlijk was ik zeker." Eveline (31) onderging een abortus

  "Er zat iets in mij dat ik helemaal niet wilde, túúrlijk was ik zeker." Eveline (31) onderging een abortus

  Momenteel betogen duizenden mensen in Amerika voor het recht op abortus, dat na vijftig jaar uit de grondwet dreigt te verdwijnen. Heel wat vrouwen vechten het taboe errond aan en getuigen dat die optie voor hen levensnoodzakelijk is. Dat doet ook de Gentse Eveline (31), die tien jaar geleden een abortus onderging. “Dat was allesbehalve een proces van een-twee-drie, zoals veel mensen het voorstellen. ‘Abortuske hier, abortuske daar’. Neen.”