Julie Vermeire.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Vermeire. © Guy Kokken

“De relatie tussen mama en mij is niet altijd evident, maar we doen ons best”: Tv-persoonlijkheid Julie Vermeire over haar leven als eeuwige optimist

Onder een fijne laag sproetjes tovert ze moeiteloos de meest sprankelende glimlach tevoorschijn. Maar Julie Vermeire (23), de dochter van comedian Jacques Vermeire, leerde al heel jong dat het leven ook tegenslagen in petto heeft. Het maakte haar alleen maar sterker en intussen danst Julie door elke dag. “Ik bén oprecht vrolijk, maar ik vind het extra leuk als anderen er ook positieve energie uithalen.”

  1. “Somber en apathisch, eten als een bouwvakker en slapen als een marmot”: lijd jij aan een winterdepressie en wat kan je eraan doen?
    PREMIUM

    “Somber en apathisch, eten als een bouwvakker en slapen als een marmot”: lijd jij aan een winterde­pres­sie en wat kan je eraan doen?

    Word je ook mistroostig van de korte dagen en het gebrek aan zonlicht? Heb je veel nood aan slaap en comfort food? De kans is groot dat je last hebt van een winterdepressie. Klinisch psycholoog dr. Ybe Meesters legt uit wat je hieraan kunt doen: “De oorzaak ligt veeleer in een verstoorde werking van onze biologische klok, maar gelukkig zijn er manieren om die weer bij te stellen.”