Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Daarom vinden we het erg als mensen ons ontvolgen op sociale media

Het klinkt misschien nogal oppervlakkig als je weinig bezig bent met sociale media, maar er zijn wel degelijk heel wat mensen die het pijnlijk vinden als iemand hen ontvolgt op Instagram of Facebook. Zelfs al gaat het om verre kennissen waar ze in het dagelijkse leven amper vijf woorden mee gewisseld hebben. En dat is niet eens zo gek vertellen psychologen.

2 reacties

 • Thomas Felt

  4 jaar geleden
  Uitleggen waarom je iemand wil "defrienden" ? Gekker moet het niet meer worden. Waar zijn we als maatschappij toch mee bezig? De virtuele wereld is belangrijker geworden dan de echte wereld! Triestig.
 • Van West Yves

  4 jaar geleden
  Geen last van.. Sociale media al 2 jaar gestopt en ik mis niets.
 1. “Soms ben je als ouder zo gestresseerd dat je jezelf niet meer in de hand hebt”: weet je geen raad met je puber? Expert geeft advies voor een betere band
  PREMIUM

  “Soms ben je als ouder zo gestres­seerd dat je jezelf niet meer in de hand hebt”: weet je geen raad met je puber? Expert geeft advies voor een betere band

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. “De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.