Nathalie Samain
Volledig scherm
PREMIUM
© Nathalie Samain

Comedian Wouter Deprez: "Buiten Gent kochten we een lapje grond om te bebossen. Soms componeer ik er liedjes”

NINAComedian Wouter Deprez tourt door België met zijn niet zelden uitverkochte voorstelling ‘Speech’. Dat vraagt veel van hem, en van zijn gezin. Het doet hem met heimwee terugkijken naar toen hij tien jaar geleden in Zuid-Afrika woonde, waar hij uitging in dancings en – ja, echt – zelfs bijna in de cel belandde. Maar Deprez is ook blij met zijn leven nu, vertelt hij ons. Hoe vermoeiend ook. “Na een optreden kruip ik pas rond twee uur mijn bed in met een maag vol brol.”

 1. Muzikante Meskerem Mees: “Bij mijn late uren horen minder goede gewoontes zoals roken en een biertje drinken”

  Muzikante Meskerem Mees: “Bij mijn late uren horen minder goede gewoontes zoals roken en een biertje drinken”

  Singer-songwriter Meskerem Mees (22) een opkomend talent noemen is een understatement. Ze won Humo’s Rock Rally, de prestigieuze Montreux Jazz Talent Award en bovenal: talloze weke harten. Het geheim van haar succes? Ze blijft dicht bij zichzelf. Naar aanleiding van haar nieuwe debuutplaat ‘Julius’ gunt ze ons een blik in haar leven. “Songs schrijven doe ik het liefst ’s avonds wanneer het donker wordt. Dan komt de inspiratie.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 1. In slaap vallen in de zetel heeft een merkbare invloed op je nachtrust. Slaapexperte: “De oplossingen zijn simpel”
  PREMIUM

  In slaap vallen in de zetel heeft een merkbare invloed op je nachtrust. Slaapexper­te: “De oplossin­gen zijn simpel”

  Het overkomt ons allemaal: ’s avonds in de zetel indutten terwijl de televisie speelt. Zo onschuldig is dat niet: zo’n zetelslaapje doet wat met je nachtrust, je bioritme en hoe je je de volgende dag voelt. Slaapexperte en neuroloog Inge Declercq verheldert waarom je maar niet wakker kan blijven en hoe je de (slechte) gewoonte aanpakt. “Kruip níét meteen in bed als je voelt dat je in slaap valt.”
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.