Elise Crombez en Sylvia Van Driessche.
Volledig scherm
PREMIUM
Elise Crombez en Sylvia Van Driessche. © Nathalie Samain

COLUMN. Sylvia Van Driessche over haar belabberde slaapgewoontes: “Het dieptepunt was toen ik in slaap viel op restaurant”

Sylvia Van Driessche (45) is een vroege vogel. Haar dag start soms al om drie uur ’s morgens: nog voor de wereld ontwaakt heeft ze er al enkele uren me-time opzitten. Helaas gaat die gewoonte ook gepaard met enkele hardnekkige nadelen, zo vertelt ze in deze column. “Ik beledigde enkele vrienden door naar hun eerste, zelfgeschreven tv-reeks te gaan kijken en bij elke aflevering al na tien minuten in slaap te vallen. Als wraak werden er foto’s van mij genomen.” 

  1. COLUMN. Topmodel Elise Crombez: “Ik ben beleefd opgevoed, ja, maar wat is mijn voordeel?”
    PREMIUM

    COLUMN. Topmodel Elise Crombez: “Ik ben beleefd opgevoed, ja, maar wat is mijn voordeel?”

    Iets typisch Vlaams of typisch vrouwelijk? Zonder schaamte ‘nee’ zeggen tegen iets waar je totaal geen zin in hebt, is een kunst die maar voor weinigen is weggelegd. En dat kan Topmodel Elise Crombez beamen. In deze column praat ze over alle vervloekte momenten waarop ze geen nee durfde te zeggen, en hoe ze stilaan besefte dat het anders kon. “Dankzij mijn modellenwerk belandde ik tussen vrouwen wier communicatietechnieken ik kon observeren.”