Bob van Mol
Volledig scherm
© Bob van Mol

COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Mijn collega’s lijken wel een handboek te hebben gelezen over ‘How to be fun at parties’”

Sara Leemans van het satirische Instagramaccount @dansaertvlamingen schrijft elke week over het leven van de 33-jarige single Hanne. Een mix van muizenissen en gênante, maar vooral erg herkenbare situaties uit het echte leven. Hanne kan de ongemakkelijkheid van dansen op een bedrijfsfeest niet van haar afkrijgen. Een gevoel van jaloezie tegenover haar swingende collega’s? “Ze doen het zo goed, zoveel van hen, verstand op nul, niet denken aan al dan niet meezingen, handen in de lucht, alles lekker los, iemands hand vastnemen ...”

 1. Mechel Goessens (31) leeft voor de loodzware vechtsport MMA. “Ik wou dat meer vrouwen dit durfden”

  Mechel Goessens (31) leeft voor de loodzware vechtsport MMA. “Ik wou dat meer vrouwen dit durfden”

  Wie aan MMA of mixed martial arts denkt, denkt aan zware mannen die elkaar in een kooi tot moes slaan. Jammer, vindt Mechel Goessens (31), een van de weinige vrouwen in ons land die zich aan de sport waagt. Als insider weet ze maar al te goed dat de sport een onterecht imago heeft. Het doet haar gezond eten, goed slapen en discipline kweken. “In de kooi sluit ik me volledig af van de buitenwereld. Ik raak in een flow zo intens, dat het als mediteren voelt.”
 2. Nieuw studie lost seksueel mysterie op: hier komt vloeistof tijdens het squirten vandaan

  Nieuw studie lost seksueel mysterie op: hier komt vloeistof tijdens het squirten vandaan

  Squirten: er is al veel over gezegd en geschreven. Ongeveer 5 procent van de vrouwen in de westerse landen zou in staat zijn om spuitend klaar te komen en dus een hoeveelheid vocht te verliezen op hun hoogtepunt. Maar wat de vloeistof inhoudt én vooral waar het vandaan komt, was lang een raadsel. Een nieuw Japans onderzoek komt nu met een opvallend inzicht en lost zo het jarenlange seksueel mysterie op.
 3. COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Liefste Action-zak, ik zou je meer moeten appreciëren”
  NINA

  COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Liefste Action-zak, ik zou je meer moeten apprecië­ren”

  Sara Leemans van het satirische Instagramaccount @dansaertvlamingen schrijft elke week over het leven van de 33-jarige single Hanne. Een mix van muizenissen en gênante, maar vooral erg herkenbare situaties uit het echte leven. Deze week neemt Hanne haar winkeltassen onder de loep. “Naar de supermarkt gaan met een zak van een andere winkel? Da’s zoals naar een modeshow gaan in een outfit van een andere ontwerper.”
 4. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.