Studio Al’Or/NINA
Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Al’Or/NINA

COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker, wordt meter: “Terwijl mijn ogen zich vulden met tranen fluisterde ik ‘ja’”

Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat. Enkele weken geleden kreeg ze te horen dat ze meter mag worden van het kindje van haar broer. “Ik kreeg de eer om de resultaten van NIPT-test te bekijken, nog vóor zij er hun oog op zouden werpen. Ik mocht ontdekken of hun kindje, naast gezond en wel, een jongen of een meisje zal worden.”

 1. COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Ik kan niet anders dan incasseren. Ik voel me geen strijder”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Ik kan niet anders dan incasseren. Ik voel me geen strijder”

  Lara Switten (35) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat. Ze startte recent met een nieuwe chemokuur en één ding is zeker: opgeven zal ze niet. “Ik prijs me gelukkig dat ik over een bijzonder positieve inborst beschik. Ik ben ervan overtuigd dat ik beter genees als mijn gemoed goed is. Dat houdt me recht.”
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 3. COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Me mooi maken blijft belangrijk. Voor mezelf, voor mijn positieve spirit”
  PREMIUM
  NINA

  COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Me mooi maken blijft belangrijk. Voor mezelf, voor mijn positieve spirit”

  Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat. Vandaag: tijd voor een shoptripje. Ook al is dat veel minder vanzelfsprekend voor de aan een rolstoel gebonden Lara. Maar mooie kleren doen haar hart altijd al sneller slaan, en nu geven ze haar ook een stukje eigenwaarde terug. “Ik was vergeten wat het met me doet, de geneugten van een nieuw ensemble. Maar veel outfits kan ik niet meer dragen. Omdat ze niet rolstoelvriendelijk zijn. Of omdat ze tegen mijn tumor drukken.”