Deze foto werd gemaakt op de afscheidsceremonie van de mama van Lara.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze foto werd gemaakt op de afscheidsceremonie van de mama van Lara. © Frankie and Fish

COLUMN. Lara Switten (35) mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Het heeft lang geduurd voor ik besefte dat vriendinnen niet komen om picture perfect Lara te zien. Ze komen voor mij. Gewoon Lara.”

Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag heeft ze het over vriendschappen. Sommige zijn vertroebeld door haar ziekte, anderen versterkt. “De afgelopen tijd heeft me doen inzien dat vriendschap niet draait om wat je online deelt, maar wel wat je achter gesloten deuren met elkaar deelt.”

  1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
    Independer

    Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

    Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.