Deze foto is gemaakt in Antwerpen om 10.29 uur
Volledig scherm
PREMIUM
Deze foto is gemaakt in Antwerpen om 10.29 uur © Guy Kokken

Chef-kok Viki Geunes van restaurant Zilte: “Ik ben een controlefreak. Mijn cola staat met het etiket naar voor in de frigo”

Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: chef-kok Viki Geunes (49) van restaurant Zilte. Vaak is hij aan het werk tot in de vroege uurtjes en hij houdt van uitslapen, maar je zal hem en zijn vrouw nooit tot later dan elf uur in bed zien liggen. “Ik heb het geluk gehad dat mijn vrouw altijd naast mij heeft gestaan, ook op momenten dat het moeilijk ging. Als gastvrouw is ze een deel van mijn succes.” En succes heeft de chef, want hij ontving dit jaar zijn derde Michelin-ster.

 1. “Alcohol zorgde voor conflicten." Actrice Cathérine Kools stopte met drinken, veel Belgen doen hetzelfde

  “Alcohol zorgde voor conflicten." Actrice Cathérine Kools stopte met drinken, veel Belgen doen hetzelfde

  Alcohol is alomtegenwoordig: we drinken een glas als we iets vieren en klinken net zo goed bij tegenslagen. Toch kiest een groeiend aantal mensen voor een nuchter leven, nu steeds meer bekende koppen het voorbeeld geven — van Brad Pitt tot voormalig ‘Familie’-actrice Cathérine Kools. Zij vertelt welk effect dat op haar leven had, en deelt 3 gouden tips om te stoppen of minderen. “Toen ik dronk, deed ik veel dingen die niet klopten. Niet iedereen waar je het gezellig mee hebt op café hoeft jouw vriend te worden.”
 2. Tatyana Beloy combineert mama zijn met een podcast, eigen zaak, tv-werk en schrijven: “Was nooit bang dat het moederschap mijn carrière zou schaden”
  PREMIUM

  Tatyana Beloy combineert mama zijn met een podcast, eigen zaak, tv-werk en schrijven: “Was nooit bang dat het moeder­schap mijn carrière zou schaden”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer: onderneemster en presentatrice Tatyana Beloy (36). Onlangs startte ze een podcast over het moederschap, ‘Studio Beloy’, én ze schrijft aan een boek. Ondertussen leidt ze Supastar, dat musicalkampen voor kinderen organiseert, en werkt ze voor tv. Gelukkig komt ze thuis tot rust bij haar man Konrad en zoontje Wolf. “Als Wolf slaapt, ben ik met andere dingen bezig. Dat heb ik nodig.”
 1. Recept voor 'gezonde cola' gaat viraal. Het geheime ingrediënt? Dat draai je normaal door een slaatje

  Recept voor 'gezonde cola' gaat viraal. Het geheime ingrediënt? Dat draai je normaal door een slaatje

  Massaal wordt op het internet de ‘gezonde cola’ uitgetest: een drankje dat beweert even lekker, maar gezonder dan een gewone Coca-Cola te zijn. De geheime ingrediënten? Azijn die je normaal in je vinaigrette draait en bruiswater. “Wie azijn drinkt voor een maaltijd rijk aan zetmeel, heeft daarna minder suikers in zijn bloed.” Maar let op: zó gezond is het drankje nu ook weer niet.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.