Birgit Van Mol
Volledig scherm
Birgit Van Mol © Frankie and Fish

Birgit Van Mol (54): “Door de ziekte van René weten we nooit hoe ons weekend er gaat uitzien”

Birgit Van Mols (54) man René leeft al zeven jaar met een auto-immuunziekte en thuis bij het voormalig nieuwsanker loopt nu ook een puberende zoon rond. Gelukkig heeft Van Mol (54) enkele rituelen die haar na een drukke week tot rust brengen en haar batterijen weer opladen. “Ons gezin hangt wel goed aaneen, maar iedereen heeft ook zijn eigen leven.” 

  1. Steven Van Herreweghe (44) vertoeft elk weekend in het atelier van zijn beste vriend: “Onze gesprekken, da’s therapie”

    Steven Van Herreweghe (44) vertoeft elk weekend in het atelier van zijn beste vriend: “Onze gesprekken, da’s therapie”

    Hoe een drukbezette televisiepresentator als Steven Van Herreweghe (44) stoom afblaast? Door zich naast zijn beste vriend in diens schildersatelier neer te vlijen. De single papa van 2 vertelt wat hem elk weekend tot rust brengt. “Ik zit in die fase in mijn leven dat ik op zaterdag filterkoffie drink in Vlaamse kantines. Ik was daar bang voor, maar het is supergezellig.”
  2. Is samen slapen goed voor onze gezondheid? Slaapexpert legt uit. “Apart slapen is beter voor je seksleven”

    Is samen slapen goed voor onze gezondheid? Slaapex­pert legt uit. “Apart slapen is beter voor je seksleven”

    Een partner die ligt te woelen, te dicht bij jou aanleunt of heel luid snurkt: het houdt een mens ‘s nachts wakker. Al beweert een nieuwe studie het tegendeel. Wie samen slaapt met zijn partner, ondervindt heel wat voordelen. Zo zou je het gevoel hebben dat je beter geslapen hebt en zou je stressniveau dalen. Of dat wel klopt, legt dokter Johan Verbraecken uit. En asking for a friend: kunnen singles nog wel op beide oren slapen?