Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

6 geheugentrucs waar je slimmer van wordt (of toch voor dat laatste examen)

De examenperiode loopt op haar laatste benen, maar het gezegde luidt ook dit jaar niet anders: de laatste loodjes wegen het zwaarst. Kan je wel een klein beetje extra hulp gebruiken? Dan zijn deze 6 geheugentrucjes precies wat je nodig had. P.S. Ook handig voor een belangrijke presentatie of vergadering.

0 reacties

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Vannacht zetten we de klok een uur vooruit: met deze 3 tips wen je zo snel mogelijk aan het zomeruur
  PREMIUM

  Vannacht zetten we de klok een uur vooruit: met deze 3 tips wen je zo snel mogelijk aan het zomeruur

  Het is weer zover. Komende nacht zetten we met zijn allen de klok een uur vooruit. En zoals ieder jaar vragen we ons dan af: schaffen we het winter- of zomeruur niet beter gewoon af? En zo ja, welke tijd laten we dan best in het verleden? Onze wetenschapsexpert Martijn Peters geeft mee wat voor wetenschappers de beste optie lijkt, én geeft advies om de uurwisseling vlot te laten verlopen.