Instagram @alterlifecoach - Instagram @farahelbastani - Nathalie Samain/NINA
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram @alterlifecoach - Instagram @farahelbastani - Nathalie Samain/NINA

3 vrouwen over hoe coronacrisis hun zelfbeeld veranderde: “Veel kosten vielen weg. Investeren in mijn huid was een manier om mezelf te verwennen”

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Hoe staat het met het zelfbeeld in ons land? Een jaar na de intrede van corona maakten wij de balans op van hoe het vele thuiswerken ons veranderde. We deden een grote zelfbeeldenquête bij maar liefst 3.500 vrouwen, met verrassende resultaten. Zo zei maar liefst 60 procent minder make-up te gebruiken dan voorheen. Styliste Farah el Bastani, consultant Elke Audooren en lifecoach Sara Deneut delen met ons wat zij anders doen sinds de pandemie. “Je kan pas de beste versie van jezelf zijn, als je ook af en toe voor jezelf kiest.”

 1. Milder voor onszelf en minder make-up: lees hier alle feiten en cijfers van onze grote zelfbeeldenquête bij meer dan 3.500 vrouwen
  PREMIUM

  Milder voor onszelf en minder make-up: lees hier alle feiten en cijfers van onze grote zelfbeeld­en­quê­te bij meer dan 3.500 vrouwen

  Spiegel, spiegel aan de wand. Hoe staat het met het zelfbeeld in ons land? Een jaar na de intrede van corona maakt een enquête op nina.be en goedgevoel.be de balans: heeft het vele thuiswerken een impact gehad op wat we aantrekken? Hebben mondmaskers beïnvloed wat we smeren? En vooral: heeft de lockdown veranderd hoe we naar onszelf kijken? “We focusten meer op wat we zélf voelden. Dat maakt dat je tevredener wordt over je uiterlijk.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.