De vrouw achter de ‘Lottomoord’: “Zij zal nooit een vorm van empathie kunnen hebben”

 1. Viervoudige moord zet Lint 30 jaar geleden op z’n kop: “Kwaad zijn helpt niet”
  De Kroongetuigen

  Viervoudi­ge moord zet Lint 30 jaar geleden op z’n kop: “Kwaad zijn helpt niet”

  Het is april 1993. In een villa aan de Liersesteenweg in Lint vindt een barbaars familiedrama plaats in een ogenschijnlijk ideaal gezinnetje. Maar niets is minder waar. Bernard Camerman, een zelfstandig ondernemer, moordt zijn hele gezin uit en dumpt de lijken op drie verschillende plaatsen. Twee weken houdt hij vol dat zijn vrouw ervan door is met de kinderen. Vrienden en familie vangen de radeloze Camerman zelfs nog op. Tot padvinders het lijk van zijn echtgenote vinden en hij door de knieën gaat. Het hele verhaal hoor je, aan de hand van getuigenissen van getuigen en rechercheurs, in deze nieuwe aflevering van de HLN-podcast De Kroongetuigen.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 3. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.