Een man houdt een oud type mobiele telefoon vast terwijl hij achter de tralies zit.
Volledig scherm
Een man houdt een oud type mobiele telefoon vast terwijl hij achter de tralies zit. © AP

297 gsm's in één jaar teruggevonden in Belgische gevangenissen

In onze gevangenissen zijn vorig jaar 297 gsm-toestellen ontdekt die waren binnengesmokkeld. Gemiddeld is dat één gsm per 35 gedetineerden. Dat bericht De Tijd vandaag.

33 reacties

 • Albert Gruymans

  5 jaar geleden
  Jambon en Francken zijn zoooo goed bezig. En rekenwonders dat het zijn. Bovendien larie. Mijn dochter werkt in een gevangenis: signaal = nul. Smokkel maar een gsm binnen, het werkt niet.
 • Eddy Jans

  5 jaar geleden
  Voor al diegene die hier praten over storen van gsm signalen in gevangenissen. Zoek het intervieuw van de Heer Dauwe in "De zevende dag" van vorige zondag eens op bij de VRT. en jullie hebben het antwoord.
 • chris delanghe

  5 jaar geleden
  ons hele politiek bestel is niet alleen onbekwaam , maar zo currupt en zo laks als maar kan zijn. Eén rode draad: er wordt met ons belastingsgeld gesmost en er worden miljoenen besteed aan nutteloze systemen die ofwel achterhaald zijn, niet werken, of men de mensen niet heeft om die te bedienen. Je houd het niet voor mogelijk of het is een feit. Dat is inderdaad goedkoop en makkelijk op te lossen. Alleen is zoiets onmogelijk in Belgie.
 • Ferdinand Nuyts

  5 jaar geleden
  Dan heeft Geens 296 keer gelogen, je kunt het hem niet kwalijk nemen dat liegen, want bij CD&V hebben zij een biechtstoel voor leugenaars.
 • etienne vijverman

  5 jaar geleden
  door laksheid geraken ze binnen !!!!! en weinig controle !!!! allo Geens doe daar iets aan !!!!! of heeft u schrik van de vakbonden ???? het worden stilaan 4 sterren hotels