De aanrijding gebeurde op de fietsoversteekplaats vlak bij het kruispunt Vier Wegen in Schendelbeke.
Volledig scherm
De aanrijding gebeurde op de fietsoversteekplaats vlak bij het kruispunt Vier Wegen in Schendelbeke. © Koen Moreau

Zestiger overleden na aanrijding op fietsoversteekplaats

Een 60-jarige fietser uit Geraardsbergen is zaterdagavond overleden nadat hij rond 15.30 uur in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Aalst werd gevoerd. De man werd op de fietsoversteekplaats van de N42/Astridlaan vlak bij het kruispunt Vier Wegen in Schendelbeke aangereden door de bestuurder van een Mercedes.

2 reacties

 • Guy Crommen

  1 jaar geleden
  Gemeente zou beter moeten nadenken hoe ze kruispunten verbeteren!!! Oversteekplaats in een draai ??? Als bestuurder zie je de fietsers er zelf niet staan , niks deftig verlicht. Zet er verkeerslichten zoals op aanraden van bewoners. Maar nee !!!
 • Bart Gosseye

  1 jaar geleden
  Innige deelneming aan de familie. Naar Aalst??overbrengen? En kruispunt werd een goed jaar geleden heraangelegd toch?
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"