Het motorcompartiment van de wagen brandde volledig uit.
Volledig scherm
Het motorcompartiment van de wagen brandde volledig uit. © Frank Eeckhout

Wagen vat vuur langs Groteweg

Langs de Groteweg in Overboelare is dinsdagnamiddag het motorcompartiment van een Citroën volledig uitgebrand.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Chef van ‘De Vijf Seizoenen’ opvallend begripvol: “Als specialisten oordelen dat heropening van horeca dit jaar niet meer mag, kunnen we die raad maar beter opvolgen”
  Brakel

  Chef van ‘De Vijf Seizoenen’ opvallend begripvol: “Als specialis­ten oordelen dat heropening van horeca dit jaar niet meer mag, kunnen we die raad maar beter opvolgen”

  Het ziet er niet naar uit dat de horeca dit jaar nog zal opengaan, zo zeggen verschillende experts. Is het terecht dat de heropening van de horeca wellicht niet meer voor dit jaar is? “Ik heb dit zien aankomen en kan het eigenlijk ook wel begrijpen”, reageert Jonas Haegeman, die samen met zijn zus Laurence het bekende restaurant De Vijf Seizoenen in Brakel uitbaat.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas