Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al door het raam.
Volledig scherm
Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al door het raam. © Frank Eeckhout

VIDEO. Uitslaande brand vernielt drie woningen in Gaffelstraat

In Geraardsbergen heeft een brand drie woningen vernield. Eén van die woningen werd vijf maanden geleden ook al getroffen door een brand. Eén persoon werd met brandwonden aan de arm naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere personen raakten bevangen door de rook.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Chef van ‘De Vijf Seizoenen’ opvallend begripvol: “Als specialisten oordelen dat heropening van horeca dit jaar niet meer mag, kunnen we die raad maar beter opvolgen”
  Brakel

  Chef van ‘De Vijf Seizoenen’ opvallend begripvol: “Als specialis­ten oordelen dat heropening van horeca dit jaar niet meer mag, kunnen we die raad maar beter opvolgen”

  Het ziet er niet naar uit dat de horeca dit jaar nog zal opengaan, zo zeggen verschillende experts. Is het terecht dat de heropening van de horeca wellicht niet meer voor dit jaar is? “Ik heb dit zien aankomen en kan het eigenlijk ook wel begrijpen”, reageert Jonas Haegeman, die samen met zijn zus Laurence het bekende restaurant De Vijf Seizoenen in Brakel uitbaat.
 2. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 3. Bakkerij Van Hecke, hét succesverhaal van de Brugse Poort: “We werken nog steeds artisanaal”
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Bakkerij Van Hecke, hét succesver­haal van de Brugse Poort: “We werken nog steeds artisanaal”

  Wat in 1985 begon als één bakkerij in de Brugse Poort is vandaag uitgegroeid tot een klein imperium. Luc Van Hecke (57) en zijn vrouw Katrien Goethals (48) verkopen jaarlijks tienduizenden broden, taarten en pistolets. Verspreid in en rond Gent bezitten ze inmiddels achttien zaken, maar aan stoppen denken ze nog lang niet. “Zelfs een schoenwinkel toveren we om tot een bakkerij.”
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok