Reizende expo rond verloren bezittingen van concentratiekampgevangenen in Geraardsbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Reizende expo rond verloren bezittingen van concentratiekampgevangenen in Geraardsbergen. © Frank Eeckhout

Van een zaterdag vol Belgische muziek tot een expo rond verloren bezittingen uit concentratiekampgevangenen: onze tips voor dit weekend in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen

RegioGeen zin om komend weekend binnen te blijven? En heb je nog geen plannen op zaterdag 4 en zondag 5 februari? Wij helpen je graag verder met vijf leuke tips uit de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Van een zaterdag vol Belgische muziek in Ronse tot een reizende expo rond verloren bezittingen van concentratiekampgevangenen in Geraardsbergen.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Team Destination HOPE maakt kankerpatiënte Joke Podevijn (36) apetrots: “Véél meer verzameld dan vereiste 2.500 euro”
  PREMIUM

  Team Destinati­on HOPE maakt kankerpa­tiën­te Joke Podevijn (36) apetrots: “Véél meer verzameld dan vereiste 2.500 euro”

  Het Brakelse team Destination Hope is klaar voor de finale van de 100km-run volgende zondag. “Ik ben zo trots op de inspanningen die zij de voorbije maanden hebben geleverd en het gigantische bedrag dat dit heeft opgebracht voor Kom Op”, zegt Joke Podevijn (36), die een strijd voert tegen kanker. Voor haar en voor veel andere kankerpatiënten is het team ontstaan.
  Brakel