Ilse Vervloet en Benedicte Van Wonterghem bekijken de resultaten van het onderzoek.
Volledig scherm
Ilse Vervloet en Benedicte Van Wonterghem bekijken de resultaten van het onderzoek. © Frank Eeckhout

Tersana vzw start eerste beschrijvend bodemonderzoek bij Garage Antoine

Nadat eerder bodemvervuiling werd vastgesteld, heeft Garage Antoine in Schendelbeke maandag een beschrijvend bodemonderzoek laten uitvoeren. “Voor ons is het niet enkel van belang om in regel te zijn met de wetgeving. Ook het milieu ligt ons nauw aan het hart. En door hiervoor in zee te gaan met Tersana krijgen we een mooie subsidie", zegt zaakvoerster Benedicte Van Wonterghem.

0 reacties

  1. Reclamebureau CASTAAR sleept twee prijzen in de wacht: “We hebben dankzij ons succes al heel wat goede doelen kunnen steunen”
    Vollezele

    Reclamebu­reau CASTAAR sleept twee prijzen in de wacht: “We hebben dankzij ons succes al heel wat goede doelen kunnen steunen”

    Reclamebureau CASTAAR uit Vollezele mocht dit jaar niet één, maar wel twee prijzen mee naar huis nemen. Zo werd het tweede in de categorie ‘Beloftevolle kmo van het jaar 2022’ én belandde het agency met CASTAAR FOUNDATION ook nog op de tweede plaats in de categorie welzijn op de eerste editie van de Trends Impact Awards. De foundation gebruikt haar opbrengsten bijvoorbeeld om goede doelen te steunen of om projecten op te starten.