Ilse Vervloet en Benedicte Van Wonterghem bekijken de resultaten van het onderzoek.
Volledig scherm
Ilse Vervloet en Benedicte Van Wonterghem bekijken de resultaten van het onderzoek. © Frank Eeckhout

Tersana vzw start eerste beschrijvend bodemonderzoek bij Garage Antoine

Nadat eerder bodemvervuiling werd vastgesteld, heeft Garage Antoine in Schendelbeke maandag een beschrijvend bodemonderzoek laten uitvoeren. “Voor ons is het niet enkel van belang om in regel te zijn met de wetgeving. Ook het milieu ligt ons nauw aan het hart. En door hiervoor in zee te gaan met Tersana krijgen we een mooie subsidie", zegt zaakvoerster Benedicte Van Wonterghem.

0 reacties

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Van een maïsdoolhof tot een dancefestival: onze weekendtips voor de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een maïsdool­hof tot een dancefesti­val: onze weekend­tips voor de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Het belooft komend weekend weer prachtig weer te worden. Ideale omstandigheden dus voor een gezellig uitje met de hele familie. Wij steken een handje toe en lijsten vijf tips op voor activiteiten op zaterdag 6 en zondag 7 augustus in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Zin om met de kinderen te verdwalen in een maïsdoolhof, of uit de bol te gaan tijdens een dancefestival? Het kan dit weekend allemaal.