Bar Gidon liep deze ochtend vroeg al aardig vol.
Volledig scherm
Bar Gidon liep deze ochtend vroeg al aardig vol. © Frank Eeckhout

Supportersclub Bar Gidon loopt al vroeg vol met fans Remco Evenepoel

GeraardsbergenBar Gidon op de Markt in Geraardsbergen was zaterdagochtend om 8 uur al aardig volgelopen met supporters van Remco Evenepoel. “Ik heb Remco gestuurd dat hij maar beter een medaille pakt, want het was verdomd vroeg opstaan deze ochtend", lacht uitbater Fredje Penne.

 1. 334ste kostuumpje voor Manneken Pis komt van WTC De Muur
  Geraardsbergen

  334ste kostuumpje voor Manneken Pis komt van WTC De Muur

  Wielertoeristenclub De Muur uit Geraardsbergen heeft Manneken Pis zijn 334ste kostuumpje geschonken. WTC De Muur werd 10 jaar geleden opgericht nadat de Muur van Geraardsbergen verdween uit het parcours van de Ronde van Vlaanderen. De wielertoeristen maakten van deze speciale gelegenheid gebruik om een cheque te schenken aan een goed doel. “Gewoon Heel Bijzonder is een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking en mensen die eenzaam zijn. We willen hiervoor onze sponsors bedanken", zegt Andy Van Lierde.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Vijfde- en zesdejaars van Viso Cor Mariae blijven elke woensdag thuis: “Het zou gek zijn om de klok twee jaar terug te draaien”
  PREMIUM
  Nederbrakel

  Vijfde- en zesdejaars van Viso Cor Mariae blijven elke woensdag thuis: “Het zou gek zijn om de klok twee jaar terug te draaien”

  Leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van de middelbare school Viso Cor Mariae blijven ook na de coronacrisis een deel van de lessen thuis volgen. “Corona bracht niet alleen veel kommer, maar ook nieuwe ideeën. En die kunnen we maar beter meenemen, want het bedrijfsleven zal dat ook doen”, motiveert directrice Ellen Pierreux haar beslissing.