Schepen Ann Panis en Indiana De Clercq van Travoo voor de eerste bestickering van een leegstaand handelspand in de Adamstraat.
Volledig scherm
Schepen Ann Panis en Indiana De Clercq van Travoo voor de eerste bestickering van een leegstaand handelspand in de Adamstraat. © Frank Eeckhout

Subsidies om vitrines van leegstaande panden te bestickeren: “Sommige vitrines zijn doorn in het oog”

GeraardsbergenHet stadsbestuur van Geraardsbergen gaat subsidies uitdelen om vitrines van leegstaande panden te bestickeren. “Er kan gekozen worden uit twee soorten stickers: Geraardsbergen en haar troeven zoals de mattentaart, de reuzen, de Muur en Manneke Pis of een inkijk geven in hoe het pand er kan uitzien als de zaak is ingevuld”, zegt schepen van Middenstand Ann Panis (Open Vld).

 1. Politie legt lockdownfeestje stil: jongeren gedragen zich vijandig tegenover agenten
  Geraardsbergen

  Politie legt lockdown­feest­je stil: jongeren gedragen zich vijandig tegenover agenten

  De dienst Interventie van politie Geraardsbergen/Lierde heeft zaterdagnacht een lockdownfeestje stilgelegd in een appartement in de Voldersstraat in Geraardsbergen. “Zeven jongeren waren er een luidruchtig feestje aan het bouwen. Bij aankomst trachtten een aantal jongeren de politiecontrole te ontlopen. Er werden zes COVID-pv’s voor samenscholing opgesteld én één pv voor weerspannigheid en smaad", zegt korpschef Patrice De Mets.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?