Geraardsbergen: A.S.Z. Geraardsbergen heeft sinds kort een splinternieuwe high-end CT-scanner in gebruik genomen.
Volledig scherm
Geraardsbergen: A.S.Z. Geraardsbergen heeft sinds kort een splinternieuwe high-end CT-scanner in gebruik genomen. © Frank Eeckhout

Splinternieuwe CT-scanner A.S.Z. Geraardsbergen verbetert diagnosestelling

GeraardsbergenA.S.Z. Geraardsbergen heeft sinds kort een splinternieuwe high-end CT-scanner in gebruik genomen. “Dankzij het nieuwe CT-toestel verhogen we het comfort van de patiënt door snellere scantechnieken, kunnen we voor vele onderzoeken de stralingsbelasting voor de patiënt verminderen en neemt de diagnostische precisie toe", weet radioloog dr. Eddy Van Hedent.

  1. Waarom ‘banaan-man’ Ken (44) de benen uit zijn lijf loopt: “Als twintiger kreeg ik te horen dat ik nooit meer zou kunnen sporten, en zie nu”
    PREMIUM

    Waarom ‘ba­naan-man’ Ken (44) de benen uit zijn lijf loopt: “Als twintiger kreeg ik te horen dat ik nooit meer zou kunnen sporten, en zie nu”

    Wie aanwezig was op de Antwerp 10 Miles of de halve marathon van Erpe-Mere heeft hem ongetwijfeld al gespot: de gigantische banaan die zich tussen de lopers begeeft. Dat blijkt geen snack voor de hongerige sporters, maar wel de ludieke outfit van Ken Schepmans (44) uit Burst. Ook volgend weekend zal de ‘banaan-man’ in vol ornaat paraat staan op de 20 kilometer van Brussel, maar waarom maakt deze loper het zichzelf zo moeilijk? Wij gingen langs voor een gesprek en ontdekten de bloedserieuze motivatie achter het grappige kostuum. “Op deze manier steun ik de strijd tegen kanker én tover ik een glimlach op de mensen hun gezicht.”
    Burst