Geraardsbergen: GO! Centrum en kleuterschool Pieternel zetten volop in op de open en groene speel- en leeromgeving.
Volledig scherm
Geraardsbergen: GO! Centrum en kleuterschool Pieternel zetten volop in op de open en groene speel- en leeromgeving. © Frank Eeckhout

Snuffeldag in GO! Centrum en kleuterschool Pieternel

GeraardsbergenIn GO! Centrum in de Buizemontstraat en kleuterschool Pieternel in de Baljuwstraat kan je op zaterdag 22 januari terecht voor een rondleiding op maat tijdens de snuffeldag. “We voorzien een rondleiding op maat en laten de ouders en leerlingen kennismaken met de klasleerkracht, de werking en de visie van de school”, zegt directeur Stijn Haegeman.

  1. Waarom ‘banaan-man’ Ken (44) de benen uit zijn lijf loopt: “Als twintiger kreeg ik te horen dat ik nooit meer zou kunnen sporten, en zie nu”
    PREMIUM

    Waarom ‘ba­naan-man’ Ken (44) de benen uit zijn lijf loopt: “Als twintiger kreeg ik te horen dat ik nooit meer zou kunnen sporten, en zie nu”

    Wie aanwezig was op de Antwerp 10 Miles of de halve marathon van Erpe-Mere heeft hem ongetwijfeld al gespot: de gigantische banaan die zich tussen de lopers begeeft. Dat blijkt geen snack voor de hongerige sporters, maar wel de ludieke outfit van Ken Schepmans (44) uit Burst. Ook volgend weekend zal de ‘banaan-man’ in vol ornaat paraat staan op de 20 kilometer van Brussel, maar waarom maakt deze loper het zichzelf zo moeilijk? Wij gingen langs voor een gesprek en ontdekten de bloedserieuze motivatie achter het grappige kostuum. “Op deze manier steun ik de strijd tegen kanker én tover ik een glimlach op de mensen hun gezicht.”
    Burst