De sensibiliseringsbrochure werd opgesteld in vijf talen.
Volledig scherm
De sensibiliseringsbrochure werd opgesteld in vijf talen. © RV

Sensibiliseringsbrochure tegen corona in vijf talen

GeraardsbergenMet de feestdagen in het verschiet verspreidt het stadsbestuur van Geraardsbergen een pamflet in vijf talen waarin de coronamaatregelen worden opgesomd. “Naast het Nederlands worden de maatregelen ook uitgelegd in het Frans, Engels, Arabisch en Russisch”, zegt schepen van Samenleving Kristin Vangeyte (Open Vld).

 1. OVERZICHT: Coronavirus opnieuw aan opmars bezig: “Besmettingen in bijna alle scholen”
  PREMIUM
  Geraardsbergen

  OVERZICHT: Coronavi­rus opnieuw aan opmars bezig: “Besmettin­gen in bijna alle scholen”

  Het aantal besmettingen met Covid-19 zit opnieuw in stijgende lijn in Geraardsbergen. Het reproductiegetal ligt nu op 2,02 wat wil zeggen dat elke besmette Geraardsbergenaar twee anderen besmet. Pas als het reproductiegetal onder de 1 duikt, neemt het aantal besmettingen af. “We merken vooral een opstoot in de scholen. Zo goed als alle scholen krijgen ermee te af te rekenen”, zegt burgemeester Guido De Padt (Open Vld).
 2. Observeren en werkplekleren in het buitenland: GO! Atheneum Geraardsbergen heeft accreditatie in nieuw Erasmus+-concept beet
  Geraardsbergen

  Observeren en werkplekle­ren in het buitenland: GO! Atheneum Geraards­ber­gen heeft accredita­tie in nieuw Eras­mus+-con­cept beet

  GO! Atheneum Geraardsbergen heeft een accreditatie voor het nieuwe Erasmus+-concept gekregen. “Onze school diende met succes een aanvraag in voor het organiseren van praktijkervaringen voor TSO- en BSO-jongeren én om de leerkrachten de kans te bieden om aan jobshadowing te doen in het buitenland”, zegt beleidsmedewerker Gunther De Geeter.
 1. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech

 2. Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift
  Play

  Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift