Er werd al heel wat geëxperimenteerd bij de Reuzengilde.
Volledig scherm
Er werd al heel wat geëxperimenteerd bij de Reuzengilde. © Frank Eeckhout

Reuzengilde stelt nieuw bier ‘Tripel Tricken’ voor tijdens optreden voor goed doel

GeraardsbergenDe Reuzengilde van Geraardsbergen stelt op vrijdag 15 oktober haar nieuw bier voor in cultuurcafé The Preacher op de Markt. “We doen dat met een optreden van de Geraardsbergse one-man-band SMET-à-porter. De opbrengst gaat naar de ALS-liga.”

 1. Tafelen bij Atelier Gist, de hoogste nieuwkomer in Gault&Millau: “Onze vorige projecten draaiden goed, maar deze vervallen boerderij leek ons de perfecte nieuwe uitdaging”
  PREMIUM
  Goeferdinge

  Tafelen bij Atelier Gist, de hoogste nieuwkomer in Gault&Millau: “Onze vorige projecten draaiden goed, maar deze vervallen boerderij leek ons de perfecte nieuwe uitdaging”

  Met maximum 16 couverts per avond willen Jason Spinoy (30) en Laurence Menten (30) van Atelier Gist in Goeferdinge bij Geraardsbergen hun klanten een maximale culinaire beleving aanbieden. Nog verfijnder dan voorheen, met nog meer smaakervaringen. Hun concept werd dit jaar bekroond met een 15 op 20 in restaurantgids Gault&Millau, wat Atelier Gist meteen de hoogste nieuwkomer maakt. Maar wat maakt het restaurant nu zo speciaal? Wij zochten het uit.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.