Geraardsbergen: Een beloftevol pop-upconcept en een leegstaand handelspand: twee elementen die dankzij de juiste match kunnen versmelten tot een succesverhaal.
Volledig scherm
Geraardsbergen: Een beloftevol pop-upconcept en een leegstaand handelspand: twee elementen die dankzij de juiste match kunnen versmelten tot een succesverhaal. © Frank Eeckhout

Pop-up versus leegstaand pand: Geraardsbergen zoekt de juiste match

GeraardsbergenEen beloftevol pop-upconcept en een leegstaand handelspand: twee elementen die dankzij de juiste match kunnen versmelten tot een succesverhaal. Die match wordt voortaan gemaakt door het lokaal bestuur van Geraardsbergen. 

 1. OVERZICHT. Dit zijn volgens Michelin 2023 de sterrenrestaurants in de provincie Oost-Vlaanderen

  OVERZICHT. Dit zijn volgens Michelin 2023 de sterrenres­tau­rants in de provincie Oost-Vlaanderen

  Vandaag verzamelden de beste chefs van ons land voor de bekendmaking van de nieuwe Michelingids. Ook in Oost-Vlaanderen vind je dit jaar volgens de jury van de culinaire gids weer heel wat sterrenzaken. Wij lijsten ze allemaal voor je op. Zowel de gevestigde waarden als de nieuwkomers.
  Sint-Denijs-Westrem, Ninove, Waasmunster, Kruibeke, Erpe, Gent, Aalst, Nieuwkerken-Waas, Zele, Wannegem-Lede, Ouwegem
 2. HUIZENJACHT. Olsene, de kleinste deelgemeente van Zulte: “Voor een nieuwbouwwoning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Olsene, de kleinste deelgemeen­te van Zulte: “Voor een nieuwbouw­wo­ning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen, en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Deze week: Olsene, dat samen met Zulte en Machelen-aan-de-Leie de gemeente Zulte vormt. “Olsene bevindt zich niet ver van de steden Deinze en Waregem en dankzij de aanwezigheid van het op- en afrittencomplex van de E17 is er een vlotte verbinding met Kortrijk en Gent. Het is dan een trekpleister voor jonge gezinnen die Gent en Deinze ontvluchten”, klinkt het.
  Zulte