Speurders vielen vrijdag deze woning langs de Wettersesteenweg in Bavegem binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Speurders vielen vrijdag deze woning langs de Wettersesteenweg in Bavegem binnen. © Frank Eeckhout

Politie vindt volle postzakken en tientallen pakketten bij inval, postbode brengt nacht in cel door: “Diensthoofd wuifde eerdere klachten weg”

Sint-Lievens-Houtem/Zottegem/GeraardsbergenBij een inval in een woning in de Houtemse deelgemeente Bavegem heeft de politie tientallen postpakketten en volle postzakken gevonden. Postbode M.D. uit Zottegem werd opgepakt voor verhoor en bracht één nacht in de cel door. Bpost zette haar op non-actief. “Ondertussen bekijken we in welke mate we de vele gedupeerden kunnen tegemoetkomen”, zegt bpost-woordvoerster Veerle Van Mierlo. 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Sint-Lievens-Houtem, waar het goed toeven is voor jongeren maar nog veel fietspaden ontbreken
  PREMIUM
  Sint-Lievens-Houtem

  BELOOFD IS BELOOFD. Sint-Lie­vens-Hou­tem, waar het goed toeven is voor jongeren maar nog veel fietspaden ontbreken

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Sint-Lievens-Houtem, dat meer accommodatie wil voor sport en jeugd en gaat voor veiliger wegen.
 3. BELOOFD IS BELOOFD. Na de aankondigingspolitiek volgt nu de uitvoering
  PREMIUM
  Zottegem

  BELOOFD IS BELOOFD. Na de aankondi­gings­po­li­tiek volgt nu de uitvoering

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Zottegem, waar het na jaren van plannen tijd is om die beloftes waar te maken. Maar of dat nog allemaal deze legislatuur zal lukken, valt nog af te wachten.