Speurders vielen vrijdag deze woning langs de Wettersesteenweg in Bavegem binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Speurders vielen vrijdag deze woning langs de Wettersesteenweg in Bavegem binnen. © Frank Eeckhout

Politie vindt volle postzakken en tientallen pakketten bij inval, postbode brengt nacht in cel door: “Diensthoofd wuifde eerdere klachten weg”

Sint-Lievens-Houtem/Zottegem/GeraardsbergenBij een inval in een woning in de Houtemse deelgemeente Bavegem heeft de politie tientallen postpakketten en volle postzakken gevonden. Postbode M.D. uit Zottegem werd opgepakt voor verhoor en bracht één nacht in de cel door. Bpost zette haar op non-actief. “Ondertussen bekijken we in welke mate we de vele gedupeerden kunnen tegemoetkomen”, zegt bpost-woordvoerster Veerle Van Mierlo. 

 1. In mei 690 rijbewijzen ingetrokken voor gebruik van mobiele toestellen achter het stuur: “We plannen nog acties”
  Oost-Vlaanderen

  In mei 690 rijbewij­zen ingetrok­ken voor gebruik van mobiele toestellen achter het stuur: “We plannen nog acties”

  Naar aanleiding van de verkeerscampagne ‘Focus op de weg, niet op je gsm’ in de maand mei, nam het parket Oost-Vlaanderen deel aan de sensibiliseringsactie om mensen bewust te maken van het gevaar op het gebruik van mobiele toestellen achter het stuur. Tijdens deze actie werden door parket Oost-Vlaanderen 690 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken voor acht dagen.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Na de aankondigingspolitiek volgt nu de uitvoering
  PREMIUM
  Zottegem

  BELOOFD IS BELOOFD. Na de aankondi­gings­po­li­tiek volgt nu de uitvoering

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Zottegem, waar het na jaren van plannen tijd is om die beloftes waar te maken. Maar of dat nog allemaal deze legislatuur zal lukken, valt nog af te wachten.