Geraardsbergen: De Muur is tijdelijk afgesloten voor fietsers en voetgangers.
Volledig scherm
Geraardsbergen: De Muur is tijdelijk afgesloten voor fietsers en voetgangers. © RV

Muur afgesloten wegens overhangende takken

GeraardsbergenDe Muur in Geraardsbergen werd maandagmiddag afgesloten voor voetgangers en fietsers. Overhangende takken zorgen er voor een gevaarlijke situatie.

 1. Van een Bretoense Galette tot Maltesers: van deze pannenkoeken smul je op Maria Lichtmis in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een Bretoense Galette tot Maltesers: van deze pannenkoe­ken smul je op Maria Lichtmis in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Op 2 februari is het Maria Lichtmis: het feest bij uitstek om zonder schuldgevoel pannenkoeken te eten. Wij lijsten zeven leuke pannenkoekenhuisjes in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen voor jullie op. Van Elwin’s Pancakes in Aalst tot Groot Geluk in Aaigem: op Maria Lichtmis vind je bij deze zaken een speciale pannenkoek voor iedereen.
 2. David Cummins wordt komende vijf jaar nieuwe korpschef van de politiezone Pajottenland
  Gooik/Galmaarden/Lennik/Herne/Bever/Pepingen

  David Cummins wordt komende vijf jaar nieuwe korpschef van de politiezo­ne Pajotten­land

  Met hoofdcommissaris David Cummins heeft de politiezone Pajottenland bijna vier jaar na de pensionering van Marc Hellinckx opnieuw een korpschef. Cummings, die eerder werkzaam was bij de lokale politiezone Dilbeek en bij de federale politie, wil zich in eerste instantie toeleggen op het beter leren kennen van de zone. “Fenomenen en criminaliteit zoals in de Vlaamse Rand komen evengoed voor op het platteland zoals hier in het Pajottenland”, zegt hij. “We moeten binnen het korps samenwerken om al die zaken te bestrijden, maar ook met partners binnen de veiligheidsketen.”
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.