De verkeerssituatie ziet er heel wat overzichtelijker uit.
Volledig scherm
De verkeerssituatie ziet er heel wat overzichtelijker uit. © RV

Kruispunt Onkerzelestraat met Kampstraat twee weken vroeger klaar

OnkerzeleDe heraanleg van het kruispunt Onkerzelestraat, Kampstraat, Botermelkstraat is twee weken vroeger klaar dan voorzien. Het kruispunt ziet er alvast een stuk overzichtelijker uit.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Pieter Heemeryck stuit op sterke Fransman Costes in Challenge Geraardsbergen: “Kan leven met deze tweede plaats”
  Triatlon

  Pieter Heemeryck stuit op sterke Fransman Costes in Challenge Geraards­ber­gen: “Kan leven met deze tweede plaats”

  Met meer dan duizend deelnemers aan de start groeide de Challenge van Geraardsbergen uit tot een waar spektakelstuk met een massa volk langs de zonovergoten starten. Die vele toeschouwers zagen een verbeten strijd bij de mannen tussen de Antony Costes en Pieter Heemeryck, waarbij de Fransman aan het langste eind trok. Bij de vrouwen ging de zege met ruim verschil naar de Nederlandse Diede Diederiks.
 3. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?