De verkeerssituatie ziet er heel wat overzichtelijker uit.
Volledig scherm
De verkeerssituatie ziet er heel wat overzichtelijker uit. © RV

Kruispunt Onkerzelestraat met Kampstraat twee weken vroeger klaar

OnkerzeleDe heraanleg van het kruispunt Onkerzelestraat, Kampstraat, Botermelkstraat is twee weken vroeger klaar dan voorzien. Het kruispunt ziet er alvast een stuk overzichtelijker uit.

 1. Provinciale recreatiedomeinen: gedeputeerde An Vervliet vragende partij voor zwarte lijst van gekende amokmakers
  Geraardsbergen

  Provincia­le recreatie­do­mei­nen: gedeputeer­de An Vervliet vragende partij voor zwarte lijst van gekende amokmakers

  Zorgeloos ontspannen in een groen kader dichtbij: dat is de sterkte van de provinciale recreatiedomeinen. De deputatie nam alvast maatregelen om er de rust en veiligheid van de bezoekers de komende maanden te garanderen. Bevoegd gedeputeerde An Vervliet vraagt dat ook de minister van Binnenlandse Zaken op haar beurt snel haar verantwoordelijkheid neemt.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.