Geraardsbergen: Grootoudersfeest in kleuterschool Kleine Prins.
Volledig scherm
Geraardsbergen: Grootoudersfeest in kleuterschool Kleine Prins. © RV

Kleuters brengen sfeervolle show op grootoudersfeest

GeraardsbergenKleuterschool Kleine Prins in Geraardsbergen bracht 150 (over)grootouders samen voor een gezellig grootouderfeest. Tijdens dit feest namen de kleuters hen mee in het verhaal ‘Welterusten, kleine beer!’.

 1. Romantisch tafelen voor valentijn? In deze 6 restaurants in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen kan je heerlijk dineren
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Romantisch tafelen voor valentijn? In deze 6 restau­rants in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen kan je heerlijk dineren

  Op 14 februari vieren we weer valentijn, hét feest om door te brengen met je geliefde. ‘De liefde van de man gaat door de maag’ wordt wel eens gezegd. Wat dacht je dus van romantisch uit eten gaan? Wij speelden voor cupido en zochten enkele gezellige restaurants uit in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen waar je kan genieten van een romantisch dinertje voor twee.
 2. Xaydee Van Sinaey doet net niet mee voor de medailles op het WK in Hoogerheide: “Niet verwacht, maar wel heel tevreden”
  Veldrijden meisjes juniores

  Xaydee Van Sinaey doet net niet mee voor de medailles op het WK in Hoogerhei­de: “Niet verwacht, maar wel heel tevreden”

  Geen tweede medaille voor Xaydee Van Sinaey die na de bronzen plak in de mixed team relay vijfde werd in de titelstrijd bij de meisjes junioren. De Oost-Vlaamse leek bij het ingaan van de laatste ronde tevreden te moeten zijn met plaats vijf, maar in de slotfase kwam ze nog heel erg dicht bij de derde plaats. “Ik ben zelf wat verrast, nog het meest omdat ik net niet mee kon doen voor de bronzen plek.”