Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Koen Moreau

Jonge bestuurder (21) licht gewond na frontale aanrijding tegen boom: “Vermoedelijk ingedommeld, maar veel geluk gehad”

ZarlardingeNet voor de Parikebocht in de Oudenaardsestraat in Zarlardinge reed maandagochtend omstreeks 4.45 uur een Volkswagen Crafter frontaal tegen een boom .

 1. 334ste kostuumpje voor Manneken Pis komt van WTC De Muur
  Geraardsbergen

  334ste kostuumpje voor Manneken Pis komt van WTC De Muur

  Wielertoeristenclub De Muur uit Geraardsbergen heeft Manneken Pis zijn 334ste kostuumpje geschonken. WTC De Muur werd 10 jaar geleden opgericht nadat de Muur van Geraardsbergen verdween uit het parcours van de Ronde van Vlaanderen. De wielertoeristen maakten van deze speciale gelegenheid gebruik om een cheque te schenken aan een goed doel. “Gewoon Heel Bijzonder is een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking en mensen die eenzaam zijn. We willen hiervoor onze sponsors bedanken", zegt Andy Van Lierde.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).