Jan Asselman met echtgenote Ann Van Laere en zoon Jasper en dochter Lara.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Asselman met echtgenote Ann Van Laere en zoon Jasper en dochter Lara. © Frank Eeckhout

Jan (47) komt om na val van 250 meter tijdens bergtocht in Oostenrijkse Alpen: “‘Janne’ was de lijm tussen de verschillende generaties in de KSA en een voorbeeld voor iedereen”

Geraardsbergen“Belmondo is zoals wij, maar beter”, zei de Franse president Marcron deze week na het overlijden van de Franse filmster. Bij deze woorden dacht Marc Van Laere meteen aan zijn schoonzoon Jan Asselman (46), die eerder deze week na een val in de Alpen het leven liet. “Beter kan ik Jan niet omschrijven”, zegt hij. De vrienden van Jan, die mee aan tafel zitten om de afscheidsplechtigheid voor te bereiden, knikken instemmend. “Jan had een charisma over zich waarmee hij iedereen op zijn gemak stelde”, vult Eva Gossye van Concertband Cecilia aan.

  1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
    Gouden 11
    2

    Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

    Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.