Sint-Lievens-Houtem: Julie, Sarah en Stijn genieten van een Gutss.
Volledig scherm
PREMIUM
Sint-Lievens-Houtem: Julie, Sarah en Stijn genieten van een Gutss. © RV

Horecaman Stijn De Graaf maakt lekkere en gezonde niet-alcoholische aperitief: “Knop omgedraaid toen ik hartproblemen kreeg”

Sint-Lievens-HoutemEen alcoholvrije aperitief is niet alleen lekker, maar soms ook noodzakelijk. Dat ondervond horecaman Stijn De Graaf (43) uit Sint-Lievens-Houtem toen hij vorig jaar plots kampte met hartproblemen. “De markt van alcoholvrije aperitieven wordt momenteel vooral gedomineerd door een zoet en ongezond aanbod. Met Gutss Drinks kozen wij voor een gezond alternatief", vertelt Stijn.

 1. Herman De Croo en Françoise Desguin vieren 60 jaar huwelijk: “Zonder mij kan hij nog altijd zijn plan niet trekken”
  PREMIUM
  Brakel

  Herman De Croo en Françoise Desguin vieren 60 jaar huwelijk: “Zonder mij kan hij nog altijd zijn plan niet trekken”

  Minister van Staat Herman De Croo (84) en Françoise Desguin (82) hebben dit weekend hun zestigste huwelijksverjaardag gevierd. Dat deden ze thuis met de kinderen en kleinkinderen. Maar eerst viel hen in de gemeentelijke sporthal een feestelijke ontvangst te beurt, mét twee zingende schepenen. “Het geheim van onze sterke relatie? Elkaar met kleine dingen tonen dat je elkaar graag ziet”, verklapt mevrouw De Croo. En voor Françoise ook... het koffiezetapparaat volledig klaarzetten als ze even weg is.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.